Ezt az ínyencséget hívta vissza a forgalomból a Lidl: ne edd meg, ha vettél belőle!

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Ezt az ínyencséget hívta vissza a forgalomból a Lidl: ne edd meg, ha vettél belőle!

A visszahívás oka, hogy a termék a minőségmegőrzési idő lejárata előtt romlásnak indulhat, ezért fogyasztásra alkalmatlanná válhat. A problémát a hűtőlánc megszakadása okozta a tájékoztatás szerint.

Libamájat hív vissza a forgalomból a Lidl, minőségmegőrzési idő előtti romlás miatt - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szerdán. A tájékoztatás szerint az intézkedés a 180 grammos Regius Kézműves libamájra vonatkozik; a termékek minőségmegőrzési ideje 19.07.2021, 23.07.2021, 24.07.2021, és 25.07.2021.

Emiatt a visszahívás oka, hogy a termék a minőségmegőrzési idő lejárata előtt romlásnak indulhat, ezért fogyasztásra alkalmatlanná válhat. A termékvisszahívás egyébként nem országos, de több mint félszáz Lidl-üzletre vonatkozik, azonban

Azt kérik, hogy akik a termékből vásároltak, ne fogyasszák el, hanem vigyék vissza bármelyik üzletbe visszavinni. A vételárat a vásárlást igazoló nyugta nélkül is visszatérítik. A termékvisszahívás kizárólag a fenti minőségmegőrzési idejű és a felsorolt üzletekben vásárolt termékekre vonatkozik. Az érintett üzletek listáját az áruházlánc internetes oldalán lehet megtalálni.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

libamáj

lidl

termékvisszahívás

nébih