Ez várhat ránk a húsvéti bevásárláskor: sorban kell állnunk a boltok előtt?

HelloVidék   
  Megosztom
Ez várhat ránk a húsvéti bevásárláskor: sorban kell állnunk a boltok előtt?

A Kereskedelmi Szövetség azt kéri, csak egy családtag menjen boltba és ő is minél hamarabb intézze az ünnep előtti bevásárlást. Az üzletek maguk korlátozhatják a boltba lépők és a kosarak számát a járvány miatt.

Legalább tíz százalékkal drágább a sonka, mint egy éve, és hasonló áremeléssel szembesül, aki sütni készül a közelgő húsvétra - számol be az RTL Klub híradója. A Kereskedelmi Szövetség azt kéri,

Az üzletek maguk korlátozhatják a boltba lépők és a kosarak számát a járvány miatt. A szövetség türelmet kéri a belépéshez, esetleges várakozáshoz.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

húsvét

ünnep

bevásárlás