Borzalmas tragédia: kútba zuhant, meghalt egy hároméves kisfiú a vidéki városban

MTI   
  Megosztom
Borzalmas tragédia: kútba zuhant, meghalt egy hároméves kisfiú a vidéki városban

A kisfiú egy hétvégi telek udvarán esett, eddig tisztázatlan okból, egy több méter mély kútba, ahol belehalt sérüléseibe.

Kútba zuhant, és meghalt egy kisgyerek Hatvanban - közölte vasárnap a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Lázár Levente tájékoztatása szerint a balesetről szombat délután kaptak bejelentést. A helyszínen kiderült:

A történtek körülményeinek tisztázására a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

baleset

kút

hatvan

haláleset