Rendszeresen lopta a perselypénzt: idős férfit fogtak el a rendőrök a Balatonnál

HelloVidék   
  Megosztom
Rendszeresen lopta a perselypénzt: idős férfit fogtak el a rendőrök a Balatonnál

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint egy férfi január óta lopott az egyik helyi katolikus templom perselyeiből, legutóbb aznap kora délután. A 77 éves férfit hamar megtalálták, beismertet tettét.

A Siófoki Rendőrkapitányságra pénteken érkezett a bejelentés, hogy egy férfi január óta lop az egyik helyi katolikus templom perselyeiből, legutóbb aznap kora délután - írja a Sonline.hu. A siófoki rendőrök az adatgyűjtés során azonosították a feltételezett elkövetőt, akit

A nyomozók a 77 éves P. Istvánt szabálysértési értékre üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

lopás

siófok

templom

perselypénz

rendőrség