Szörnyű tragédiával indult a hétvége: lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédiával indult a hétvége: lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat

Hajnali negyed négykor érkezett a jelzés, hogy Tiszapüspökiben, a Kinizsi úton ég egy lakóház, amelyben gázpalackok is vannak. A helyszínre tizenhat tűzoltó érkezett öt járművel, és azonnal megkezdték az oltást. Oltás közben egy holttestet találtak. Nem zárható ki, hogy a tüzet dohányzás okozta, azonban a pontos okot a katasztrófavédelem vizsgálja.

Hajnali negyed négykor érkezett a jelzés, hogy Tiszapüspökiben, a Kinizsi úton ég egy lakóház, amelyben gázpalackok is vannak. A helyszínre tizenhat tűzoltó érkezett öt járművel, akik azonnal megkezdték az oltást. A százhúsz négyzetméteres, egyszintes vályogház teljes terjedelmében égett, a tűzoltók az égő épületből két gázpalackot is kivittek.

A legtöbb lakástűz figyelmetlenségre, vagy elektromos hibára vezethető vissza. Ezért hasznos, ha van otthon füstérzékelő, hiszen az hangos sípolással jelzi a keletkező tüzet, amikor még van idő cselekedni.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűz

tűzeset

katasztrófavédelem

oltás

tűzoltás

tűzoltók

mentés

tiszapüspöki

vályogház

jász-nagykun szolnok megye