Szörnyű tragédiával indult a hétvége: lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédiával indult a hétvége: lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat

Hajnali negyed négykor érkezett a jelzés, hogy Tiszapüspökiben, a Kinizsi úton ég egy lakóház, amelyben gázpalackok is vannak. A helyszínre tizenhat tűzoltó érkezett öt járművel, és azonnal megkezdték az oltást. Oltás közben egy holttestet találtak. Nem zárható ki, hogy a tüzet dohányzás okozta, azonban a pontos okot a katasztrófavédelem vizsgálja.

Hajnali negyed négykor érkezett a jelzés, hogy Tiszapüspökiben, a Kinizsi úton ég egy lakóház, amelyben gázpalackok is vannak. A helyszínre tizenhat tűzoltó érkezett öt járművel, akik azonnal megkezdték az oltást. A százhúsz négyzetméteres, egyszintes vályogház teljes terjedelmében égett, a tűzoltók az égő épületből két gázpalackot is kivittek.

A legtöbb lakástűz figyelmetlenségre, vagy elektromos hibára vezethető vissza. Ezért hasznos, ha van otthon füstérzékelő, hiszen az hangos sípolással jelzi a keletkező tüzet, amikor még van idő cselekedni.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűz

tűzeset

katasztrófavédelem

oltás

tűzoltás

tűzoltók

mentés

tiszapüspöki

vályogház

jász-nagykun szolnok megye