Ezt okozza az emberhiány: ebben a községben egy hetet kell várni mire elviszik a szemetet

HelloVidék   
  Megosztom
Ezt okozza az emberhiány: ebben a községben egy hetet kell várni mire elviszik a szemetet

Sok lakónak okozhat gondot, hogy emberhiány miatt nem tudják elszállítani a kék kukákat Ásványrárón. Mutatjuk, mire számíthatnak az itt élők.

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. arról tájékoztatta az ásványrárói önkormányzatot, hogy a pénteki (08.27) kék kuka szállítása, ember hiány miatt elmarad

- számolt be róla a kisalfold.hu.

Mint írták, várhatóan a következő héten csütörtökön vagy pénteken fogják azokat üríteni. A pontos időpontról később adnak tájékoztatást.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szemétszállítás

szemét

hulladék

kisalföldi hulladékgazdálkodási nonprofit kft

kuka

ásványráró

győr-moson-sopron megye