Ezt okozza az emberhiány: ebben a községben egy hetet kell várni mire elviszik a szemetet

HelloVidék   
  Megosztom
Ezt okozza az emberhiány: ebben a községben egy hetet kell várni mire elviszik a szemetet

Sok lakónak okozhat gondot, hogy emberhiány miatt nem tudják elszállítani a kék kukákat Ásványrárón. Mutatjuk, mire számíthatnak az itt élők.

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. arról tájékoztatta az ásványrárói önkormányzatot, hogy a pénteki (08.27) kék kuka szállítása, ember hiány miatt elmarad

- számolt be róla a kisalfold.hu.

Mint írták, várhatóan a következő héten csütörtökön vagy pénteken fogják azokat üríteni. A pontos időpontról később adnak tájékoztatást.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szemétszállítás

szemét

hulladék

kisalföldi hulladékgazdálkodási nonprofit kft

kuka

ásványráró

győr-moson-sopron megye