Szörnyű tragédiához érkeztek a tűzoltók: bent égett a lakásban az áldozat

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédiához érkeztek a tűzoltók: bent égett a lakásban az áldozat

Kedd este negyed nyolckor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Belsősárdon egy ideje nem láttak egy embert, a bejelentőnek az épület elé kihelyezett érintetlen ételhordó szúrt szemet.

Hat lenti tűzoltó egy járművel sietett a helyszínre, akik a százötven négyzetméteres családi házban egy korábbi tűz nyomait észlelték, tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség.

A katasztrófavédelem a tűz pontos keletkezési idejét, helyét és okát vizsgálja.

Csak akkor próbáljuk meg eloltani az otthonunkban keletkezett tüzet, ha azt testi épségünk kockáztatása nélkül meg tudjuk tenni. Ha nagyobb a tűz, meneküljünk ki az épületből és hívjuk a tűzoltókat a 112-es segélyhívó számon.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

lakástűz

zala megye

belsősárd

tragédia

tűzoltók

haláleset