Pokoli napokat éltek át: holttestet találtak ma hajnalban a lángoló családi házban

HelloVidék   
  Megosztom
Pokoli napokat éltek át: holttestet találtak ma hajnalban a lángoló családi házban

A hét negyedik napján már az ötödik halálos lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat. Csütörtök hajnalban fél három körül érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint kigyulladt egy nyolcvan négyzetméteres családi ház Siklóson a Váralja utcában.

A házban egy nyolc négyzetméteres hálószoba teljes terjedelmében, az előszoba pedig részben égett. A tizenkét négyzetméteren pusztító lángok átterjedtek a födémre és a ház tetejére is, ami beszakadt. A tűzoltók egy órán át küzdöttek a lángokkal, mire sikerült megfékezni a tüzet. Az épületből egy gázpalackot is kihoztak, megelőzve egy robbanást.

Az épületben ketten laktak, a másik lakó nem sérült meg. A ház lakhatatlanná vált, elhelyezéséről az önkormányzat gondoskodott. A tűz keletkezésének körülményeit a katasztrófavédelem vizsgálja.

Ez már az ötödik tragédiával végződő tűzeset a héten. Hétfő délelőtt Érsekvadkertre riasztották a tűzoltókat, ahol egy parasztházban történt halálos tűzeset. Szerdán három halálos épülettűz is volt: Dobozon egy ház melléképületében, Rákóczifalván egy hálószobában, Kunhegyesen pedig egy ház előszobájában találtak holttestet a tűzoltók

- mondta el Mukics Dániel tűzoltó alezredes.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

katasztrofavédelem

tűzoltóság

tűzoltók

holttest

siklós

családi ház

tűz