Szörnyű bűntett került napvilágra: kutyája vezette el a holttesthez a rendőröket

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű bűntett került napvilágra: kutyája vezette el a holttesthez a rendőröket

Megölhettek egy idős férfit ceglédi házában. A szomszédok azért hívták a rendőröket, mert az egyik kutyája napok óta az utcán kóborolt, és beleesett egy árokba. A kutya chipje alapján mentek a házhoz a rendőrök, ahol kiderült, hogy a gazdája nem él.

A kutyának köszönhető, hogy napvilágra került, hogy nem él a gazdája

- mondta Soltész Lászlóné, az Államenhely Nyílt Alapítvány elnöke.

86 éves férfi holttestét találták meg kollégáim november 30-án Cegléden, a Táncsics Mihály utcában. A halál bekövetkezésének oka a helyszínen kétséget kizáróan nem volt megállapítható, ezért soron kívüli boncolását rendeltük el. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés miatt indított büntetőeljárást, és vizsgáljuk a körülményeket, mivel az idegenkezűség sem kizárható

- mondta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a Tv2-nek.

Az áldozat egyedül élt, nem nagyon látogatta senki, az állataival lakott. A rendőrség számára a boncolás után vált világossá, hogy a férfi bűntett áldozata lett: annyira megverték, hogy belehalt a sérüléseibe az idős férfi. A rendőrség keresi a gyilkost.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bűntett

kutya

férfi

haláleset

gyilkosság

holttest

cegléd