Szörnyű bűntett került napvilágra: kutyája vezette el a holttesthez a rendőröket

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű bűntett került napvilágra: kutyája vezette el a holttesthez a rendőröket

Megölhettek egy idős férfit ceglédi házában. A szomszédok azért hívták a rendőröket, mert az egyik kutyája napok óta az utcán kóborolt, és beleesett egy árokba. A kutya chipje alapján mentek a házhoz a rendőrök, ahol kiderült, hogy a gazdája nem él.

A kutyának köszönhető, hogy napvilágra került, hogy nem él a gazdája

- mondta Soltész Lászlóné, az Államenhely Nyílt Alapítvány elnöke.

86 éves férfi holttestét találták meg kollégáim november 30-án Cegléden, a Táncsics Mihály utcában. A halál bekövetkezésének oka a helyszínen kétséget kizáróan nem volt megállapítható, ezért soron kívüli boncolását rendeltük el. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés miatt indított büntetőeljárást, és vizsgáljuk a körülményeket, mivel az idegenkezűség sem kizárható

- mondta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a Tv2-nek.

Az áldozat egyedül élt, nem nagyon látogatta senki, az állataival lakott. A rendőrség számára a boncolás után vált világossá, hogy a férfi bűntett áldozata lett: annyira megverték, hogy belehalt a sérüléseibe az idős férfi. A rendőrség keresi a gyilkost.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bűntett

kutya

férfi

haláleset

gyilkosság

holttest

cegléd