Több száz lakás maradt fűtés nélkül Szombathelyen: a lakók ijesztő csattogásokat hallottak

MTI   
  Megosztom
Több száz lakás maradt fűtés nélkül Szombathelyen: a lakók ijesztő csattogásokat hallottak

Komoly aggodalmat okozott vasárnap hajnalban, amikor Szombathelyen az egyik lakótelep több házában is leállt a fűtés. Az internetes fórumok alapján több száz lakás maradt fűtés nélkül.

Nem kis riadalmat okozott vasárnap hajnalban, amikor Szombathely oladi városrészében több házban is leállt a fűtés. Az internetes fórumok alapján több száz lakás maradt fűtés nélkül. A lakók a csövekből hangos csattogást hallottak, majd a víz bugyogását, és ezután nem sokkal kihűltek a radiátorok - számolt be róla az ATV Híradója.

Több száz lakás maradt tehát egyik pillanatról a másikra fűtés nélkül, ráadásul a hajnali hőmérséklet odakint -5 fok alatt volt. A javításon vasárnap kora reggel óta dolgoztak a távhőszolgáltató szakemberei.

Délelőtt a lakások egy részében már sikerült helyreállítani a fűtést, de még sok család várta a meleget. Délután négy órakor a Kodály Zoltán és a Nagy László utcában lakók továbbra is arra panaszkodtak, hogy náluk még mindig hidegek a radiátorok.

- írta a Nyugat.hu.

Az Olad a mi otthonunk Facebook csoport oldalán arról számoltak be, hogy a Kodály Zoltán utca 24-nél ássák a földet a parkoló autók tövében. Időközben annyit sikerült kiderítenie a lapnak, hogy legkésőbb reggelre mindenütt helyre áll a távhőszolgáltatás:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

fűtés

szombathely

radiátorok

elromlott a fűtés

távhő