Rejtélyes módon elhunyt egy 2,5 éves kisfiú: újabb részletek derültek ki a csepregi tragédiáról

HelloVidék   
  Megosztom
Rejtélyes módon elhunyt egy 2,5 éves kisfiú: újabb részletek derültek ki a csepregi tragédiáról

A 112Press információja szerint mégsem bántalmazásban veszthette életét a 2,5 éves kisfiú. Betegség következtében halhatott meg.

Még február 8-án Vas megyében, egy csepregi családi házban holtan találtak egy két és féléves gyermeket. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság az esettel kapcsolatban akkor csak annyit közölt, hogy büntetőeljárást indítottak az eset körülményeinek tisztázására.

A csepregi Bartók Béla utcai családi házban egy ötgyermekes család lakik. A tragédia időpontjában a három műszakban dolgozó apa tartózkodott otthon a két legkisebb fiúval,

Bár a rendőrség közleményében azt olvashattuk, hogy idegenkezűség történt, és nyomozást is indítottak az ügyben, a 112Press legfisebb információi szerint a két és féléves kisfiú egy gyulladásos betegség miatt veszthette életét.

A rendőrség vizsgálata így arra is kiterjedhet, hogy a beteg gyermek kapott-e szakszerű ellátást, illetve, hogy volt-e vele valaki a halálakor.

Egy helyi édesanya elmondása szerint az óvodából elvileg korábban már ment jelzés a gyámügy felé az ötgyermekes család három, óvodába járó gyermekével kapcsolatban, akiket most negyedik testvérükkel együtt ideiglenes gyámhatósági felügyelet alá helyeztek. Édesanyjuk jelenleg is terhes, apjukat pedig kórházban ápolják - írta a Blikk is.

Az elhunyt kisfiú temetésének költségét Csepreg Város Önkormányzata állja.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bántalmazás

csepreg

gyermek