Ennyiért vehetsz igazi luxusjurtát a vidéki Magyarországon: Te beköltöznél? + Fotók

Dubóczky Krisztina   
  Megosztom
Ennyiért vehetsz igazi luxusjurtát a vidéki Magyarországon: Te beköltöznél? + Fotók

Elképesztő, miket talál az ember, ha körbenéz az ingatlanpiaci hirdetések között. Éppen ezért indítottuk el korábban Ingatlanturmix nevű rovatunkat, amelyben rendszeresen bemutatunk majd különleges hirdetéseket, érdekesnek vagy épp furcsának számító épületeket, melyek eladósorba kerültek. Lássuk a mai felhozatalt!

1. Meseszép fagerendás kupola, 19. századi hangulat

Új tulajdonosát keresi Leányfalun a HÁZ, így, csupa nagybetűvel. Aki olyan szerencsés lesz, hogy lecsap az ajánlatra, maga is megtapasztalhatja, milyen az, amikor a HÁZ által önmegvalósíthat, az épület egyedi paramétereinek köszönhetően megálmodja és megvalósítja a házon keresztül azt a funkciót, amiben ő maga is kiteljesedhet. A környezet a maga nemében páratlan, a csendet, nyugalmat, természetet kedvelők számára tökéletes választás a hirdetés szerint.

A jelenleg 9, akár 14 szobássá bővíthető ingatlan egyaránt alkalmas nagycsaládosoknak, de kialakításának, izgalmas tereinek köszönhetően több funkciós hasznosításra is alkalmas. A sor gyakorlatilag végtelen, de többek közt panziónak, közösségi háznak, cégközpontnak, orvosi rendelőnek, továbbképzési központnak is alkalmas

- írják.

Az épület egy 650 négyzetméteres főépületből és nagyjából 150 négyzetméteres, szerkezetkész, önálló épületből áll.

Fotó: ingatlan.com
Fotó: ingatlan.com

Az ingatlan felújítandó. A célirányos fejlesztés még munkát és befektetést igényel, mielőtt valaki azt hinné, 290 millióból megússza az egész bizniszt, számoljon hozzá még egy százast.

2. Luxus a jurtában Vácott, Székelyhegydűlőn

Ki mondta, hogy jurtában csak az ősmagyarok lakhattak, és mindenkinek muszáj konvencionális téglaházakban leélnie az életét? Na ugye, senki! Mutatunk is egy kivételes ajánlatot, és bár ló nem jár hozzá, de valamit visszacsempészhet az életébe az új tulajdonos őseink mindennapjaiból, mindössze 16,5 millió forintért.

A 760 négyzetméteres telken helyezkedik el a 18 négyzetméteres terasszal rendelkező, 18 négyzetméteres szendvicspanel házikó, melyben egy kádas fürdőszoba és konyha található. Összeköttetésben áll egy 24 négyzetméteres JURTÁVAL, ami hagyományőrző módon épült. A telken víz, villany van. A területhez sík, jó állapotú murvás út vezet

- olvasható a hirdetésben.

Fotó: ingatlan.com
Fotó: ingatlan.com

A közelben folyik a Duna, ideális helyszín nyáresti, romantikus sétákhoz, a sportosabbaknak kerékpárút is van, a hedonisták találnak éttermet itt, sőt, aki elvágyna, vagy szimplán szólítja a kötelesség, és zöld megfontolással közlekedne, a közeli buszmegálló jó lehetőség a számára. Persze a kényelmesebbeknek sem kell aggódniuk, az M2-es autóút fél percnyire van, azon hajtva pedig, sovány koca vágtában 20 perc alatt berongyolhatnak fővárosunkba.

3. Modern kiskirály lehetsz Leányfalun

Égeti a zsebed a sok pénz? Kiadnád, de fogalmad sincs, mire költsd el? Ez a 390 milliós ingatlan tökéletes választás a számodra, ha élvezed a luxust, ráadásul befektetnéd a vagyonod valami értékállóba. Kétség sem fér hozzá, hogy mai kínálatunk legjobbika ez a lakóingatlan.

Történelmi jelentőségű épületet kínálunk eladásra. A magyar szecessziós építészet egyik kiemelkedő építésze, Pogány Móric tervezte dr. Lamotte Károlynak, Budapest volt alpolgármesterének, a Pesti Magyar Kereskedelmi Bank vezérigazgatójának, a Magyar Országgyűlés Felsőháza tagjának és feleségének gróf Forgács Eszternek. A ház ismereteink szerint nyaralónak épült és feltételezhetően 1939-ben készült el. 1990 után átépítették, felújították, ekkor épült az uszoda a főépület mellé. Óriási parkosított kertje, egyedi patinás épülete és a kitűnő adottságok miatt befektetésnek is ajánlom

- írják róla a hirdetésben.

Tetőtér, loft stílusú lakótér, amerikai konyhás nappali, étkező vaskályhával, egy dolgozósarokkal, ké háló, gardrób, fürdő, háztartási helyiséggel, ez mind a lakóház része.

Fotó: ingatlan.com
Fotó: ingatlan.com

Az emeleten mahagóni faborítású előtérből négy különálló, saját fürdőszobás lakosztályba jutunk:

  • Lamotte lakosztály: mahagóni faborítású könyvtár nappali, bordűrig mahagóni faborítású hálószoba, gardrób, fürdő. Innen közelíthető meg a medence fölötti 115 m2 nagyságú Dunára néző terasz.
  • Forgách lakosztály: tároló, fehér faborítás bordűrig a hatalmas hálóban, rengeteg ablak, világos loggia, gardrób, fürdő.
  • További 2 lakosztály hálószobával, erkéllyel és fürdővel.

Földszint: veranda, előtér, fogadószoba mozaik parkettával, nappali keletre néző ablakkal és zöld márvány borítású kandallóval, 14 személyes étkező bárpulttal és zöld cserépkályhával, gépesített és bútorozott konyha, spájz, pincérforgó.Ezen a szinten található a medence is a beltéri wellness részlegen:

  • a páramentesítés, gépesítve van,
  • a medence 35 m2, 1,35 m mély feszített víztükör,
  • az uszoda keleti és déli irányban teljes egészében panorámás a kertre.

Pince: fitness részleg és szauna /fürdővel, wc-vel/, medence gépészete, mosókonyha, kazánház.

Gazdasági épület: 2 fűtött garázs, személyzeti lakás /előtér-konyha, fürdőszoba, nappali, hálószoba, raktár.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

ingatlanok

ingatlanturmix

jurta

leányfalu

vác

családi ház

fagerenda

medence

luxusjurta