Szörnyű tragédiára ébredt a vidéki község: halálos lakástűz volt

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédiára ébredt a vidéki község: halálos lakástűz volt

Hétfőn reggel kigyulladt egy száz négyzetméteres családi ház pincéje Nagykovácsiban, a Madách téren. Három technikai eszközzel tizenkét tűzoltó vonult a helyszínre, több oldalról oltották a lángokat. A munkálatok során az egységek a sűrű füsttel telített épületben egy embert találtak, azonban már nem lehetett rajta segíteni, a helyszínen életét vesztette.

A tüzet feltehetően az okozta, hogy egy vegyes tüzelésű kályha felrobbant, de a tűz pontos okát és körülményeit vizsgálják.

Még tart a fűtési szezon, ezért megfelelő méretű, nem éghető anyagú tálcával gondoskodni kell arról, hogy a tüzelő- és fűtő berendezésből kipattanó szikra ne gyújthasson meg semmit,valamint arra is figyelni kell, hogy a fűtőberendezés közelében ne legyen éghető anyag

- hívta fel a figyelmet a Katasztrófavédelem.

Érdemes tehát otthonra egy füstérzékelőt venni és egy porral oltó tűzoltó készüléket is készenlétben tartani, amellyel az otthonunkban keletkező tüzek biztonságosan elolthatók.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűz

nagykovácsi