Ismét lecsapott a láthatatlan szörnyeteg: füstmérgezésben halt meg egy idős nő Tolnában

MTI   
  Megosztom
Ismét lecsapott a láthatatlan szörnyeteg: füstmérgezésben halt meg egy idős nő Tolnában

Lakástűzben meghalt egy idős nő csütörtökre virradó éjszaka a Tolna megyei Mucsiban - közölte honlapján a katasztrófavédelem.

Azt írták, hogy a tűzoltók csütörtök délelőtt a holttestet és a kialudt tűz nyomait találták meg. A többszintes családi ház földszintjén, a 20 négyzetméteres nappaliban két fotel és egy dohányzóasztal égett három négyzetméteren. Köves Péter Tolna megyei katasztrófavédelmi szóvivő elmondta, a 78 éves áldozat, akit hozzátartozója talált meg, vélhetően füstmérgezést szenvedett.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

lakástűz

füstmérgezés

tolna megye

mucsi

katasztrofavédelem