Atyaég! Földrengés volt Zala megyében: itt van a katasztrófavédelem jelentése

MTI   
  Megosztom
Atyaég! Földrengés volt Zala megyében: itt van a katasztrófavédelem jelentése

Zalakaros közelében 2,3-as erősségű földmozgást érzékeltek a műszerek - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OFK) szerda délelőtt a honlapján.

Zalakaros közelében, tizenhárom kilométeres mélységben 9 óra 22 perckor rengett a föld - írta az OFK a Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium közleményét idézve.

A földmozgás a Richter-féle skálán 2,3-as erősségű volt. A földrengést Magyarország területén a lakosság nem érezte, az obszervatóriumba bejelentés egyelőre nem érkezett, ahogy károkról sem kapott bejelentést a katasztrófavédelem - tudatták.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

földrengés

földrengés magyarországon

zala

zala megye

katasztrófa