Ebbe a vidéki faluba menekült a nyilvánosság elől Borbás Marcsi: elfáradt az ország Gasztroangyala

HelloVidék   
  Megosztom
Ebbe a vidéki faluba menekült a nyilvánosság elől Borbás Marcsi: elfáradt az ország Gasztroangyala

Állandó utazással, forgatással telt az élete Borbás Marcsinak, aki most a sürgés-forgást vidéki életre cserélte. Az sokak által ismert és szeretett műsorvezető 24 éven át járta hazánkat a legkülönlegesebb receptek után kutatva. Mint mondta, 54 évesen úgy érzi, elfáradt az állandó pörgésben, ezt ma már meghagyja a fiataloknak.


 

Ahogy arról a Best magazinnak beszámolt, Borbás Marcsi és férje az Őrségben telepedett le, ahol legkedvesebb hobbijának, a kertészkedésnek él. A főzés mellett új szenvedélyének, a kertészkedésnek, növénygondozásnak él. Persze nem is kell zöldségeshez járnia: udvarán minden megterem, amire szükségük van. Ráadásul férjével mindent elraktároznak, hogy aztán sokáig élvezhessék munkájuk gyümölcsét.

Három éve kezdtem el komolyabban kertészkedni, mert rájöttem, hogy a főzés csimborasszója a jó alapanyag, a tápanyagban gazdag termőföld, aminek előállítása, fenntartása rendkívül összetett, mondhatni, emberpróbáló feladat

- mesélte a tévés a Best magazinnak. Majd hozzátette, kedvtelésből már nem ragad fakanalat. Évente 600-700 ételt főz, hobbiból már nincs ideje arra, hogy főzőcskézzen.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovdék

borbás marcsi

őrség

kertgondozás

kertrendezés

növényápolás