Ebbe a vidéki faluba menekült a nyilvánosság elől Borbás Marcsi: elfáradt az ország Gasztroangyala

HelloVidék   
  Megosztom
Ebbe a vidéki faluba menekült a nyilvánosság elől Borbás Marcsi: elfáradt az ország Gasztroangyala

Állandó utazással, forgatással telt az élete Borbás Marcsinak, aki most a sürgés-forgást vidéki életre cserélte. Az sokak által ismert és szeretett műsorvezető 24 éven át járta hazánkat a legkülönlegesebb receptek után kutatva. Mint mondta, 54 évesen úgy érzi, elfáradt az állandó pörgésben, ezt ma már meghagyja a fiataloknak.


 

Ahogy arról a Best magazinnak beszámolt, Borbás Marcsi és férje az Őrségben telepedett le, ahol legkedvesebb hobbijának, a kertészkedésnek él. A főzés mellett új szenvedélyének, a kertészkedésnek, növénygondozásnak él. Persze nem is kell zöldségeshez járnia: udvarán minden megterem, amire szükségük van. Ráadásul férjével mindent elraktároznak, hogy aztán sokáig élvezhessék munkájuk gyümölcsét.

Három éve kezdtem el komolyabban kertészkedni, mert rájöttem, hogy a főzés csimborasszója a jó alapanyag, a tápanyagban gazdag termőföld, aminek előállítása, fenntartása rendkívül összetett, mondhatni, emberpróbáló feladat

- mesélte a tévés a Best magazinnak. Majd hozzátette, kedvtelésből már nem ragad fakanalat. Évente 600-700 ételt főz, hobbiból már nincs ideje arra, hogy főzőcskézzen.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovdék

borbás marcsi

őrség

kertgondozás

kertrendezés

növényápolás