Brutálisan tombolt a vihar: letarolta az országot a rettenet, folyamatos bevetésen a tűzoltók

MTI   
  Megosztom
Brutálisan tombolt a vihar: letarolta az országot a rettenet, folyamatos bevetésen a tűzoltók

Az erős szél és a sok csapadék miatt a tűzoltók segítségére van szükség országszerte, fák dőltek ki, pincék teltek meg vízzel - tudatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vasárnap az MTI-vel.

  • A Somogy megyei Inkén, a 61-es főút 169-es kilométerénél fa dőlt az útra, félpályán elzárja a közlekedést.
  • Pécsett, a Magyarürögi út elején, illetve Villánykövesden, a Villányi út mentén szintén az útra kidőlt fák akadályozzák a továbbhaladást.
  • Pest megyében Pilisvörösváron és Versegen várták kidőlt fák miatt a tűzoltók segítségét.
  • Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Bodrogolasziban a 37-es főúton dőlt fa egy gépkocsira.
  • Hajdú-Bihar megyében a csapadék okozott károkat. A hajdúböszörményi Kolozsvár utcában megtelt vízzel az árok, amelyet szivattyúval távolítanak el. Debrecenben, a Lőtér utcában egy lakóház pincéjében másfél méter magasan állt a víz.

A károk elhárításán folyamatosan dolgoznak a tűzoltók.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

katasztrófavédelem

tűzoltók

vihar

viharkárok

esőzés

okf