Félelmetes videó: óriási lángnyelvek csaptak ki a vidéki lakótelepi lakásból

HelloVidék   
  Megosztom
Félelmetes videó: óriási lángnyelvek csaptak ki a vidéki lakótelepi lakásból

Vasárnap délután szirénák rázták fel Tatabányán a Gál István lakótelepet. A délutáni órákban kigyulladt egy társasház első emeleti lakása. 1 gyermek füstmérgezést szenvedett, 5 gyermek vizsgálat után megfigyelésre került kórházba.

Vasárnap délután szirénák rázták fel Tatabányán a Gál István lakótelepet. A délutáni órákban kigyulladt egy társasház első emeleti lakása. A berendezési tárgyak égtek. A tűz következtében keletkezett hatalmas füstöt a város szinte minden pontjáról látni lehetett. A helyszínre a tűzoltók mellett több esetkocsival a mentők is kiérkeztek. A hírek szerint a tatabányai házban lakók közül 6 embert vittek a mentők füstmérgezés miatt a kórházba. A Kemma olvasói helyszíni fotókat és videót is küldtek a szerencsétlenségről:

A Magyar Gyermekmentő Alapítvány közösségi oldalán számolt be arról, hogy győri mentőegységüket szintén a helyszínre riasztották. Mint írták, 1 gyermek füstmérgezést szenvedett, 5 gyermek vizsgálat után megfigyelésre került kórházba:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tatabánya

füstmérgezés

tűz

katasztrófavédelem