Félelmetes videó: óriási lángnyelvek csaptak ki a vidéki lakótelepi lakásból

HelloVidék   
  Megosztom
Félelmetes videó: óriási lángnyelvek csaptak ki a vidéki lakótelepi lakásból

Vasárnap délután szirénák rázták fel Tatabányán a Gál István lakótelepet. A délutáni órákban kigyulladt egy társasház első emeleti lakása. 1 gyermek füstmérgezést szenvedett, 5 gyermek vizsgálat után megfigyelésre került kórházba.

Vasárnap délután szirénák rázták fel Tatabányán a Gál István lakótelepet. A délutáni órákban kigyulladt egy társasház első emeleti lakása. A berendezési tárgyak égtek. A tűz következtében keletkezett hatalmas füstöt a város szinte minden pontjáról látni lehetett. A helyszínre a tűzoltók mellett több esetkocsival a mentők is kiérkeztek. A hírek szerint a tatabányai házban lakók közül 6 embert vittek a mentők füstmérgezés miatt a kórházba. A Kemma olvasói helyszíni fotókat és videót is küldtek a szerencsétlenségről:

A Magyar Gyermekmentő Alapítvány közösségi oldalán számolt be arról, hogy győri mentőegységüket szintén a helyszínre riasztották. Mint írták, 1 gyermek füstmérgezést szenvedett, 5 gyermek vizsgálat után megfigyelésre került kórházba:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tatabánya

füstmérgezés

tűz

katasztrófavédelem