Ez kőkemény brutalitás: céltáblának használták a 11 hónapos kutyát Sárospataknál + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Ez kőkemény brutalitás: céltáblának használták a 11 hónapos kutyát Sárospataknál + Videó

Két nyílvesszővel is rálőttek egy pár hónapos kiskutyára Sárospatak mellett – írja a hvg.hu. A kutya a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítványhoz került, állatklinikára szállították, jelenleg ott ápolják.


 

Az alábbi videón látszik, hogy a rettenetes állapotban lévő állat mellsőlábából és a nyakából is kiáll egy mélyre fúródott nyílvessző. Az állatot céltáblának használhatták. A nyílvesszők mellett sörétnyomokat is találtak a testében, ezek a röntgenképeken látszódnak.

A 11 hónapos kutyából sikeresen kioperálták a nyílvesszőket, és Vecsésre szállították. Kovács Violetta a hvg.hu-nak elmondta, a német Notpfote Animal Rescue állatvédő csoport 500 euró, a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány 100 ezer forintos nyomravezetői díjat tűzött ki annak, aki segíteni tud az elkövetők beazonostításában. A nyomravezetői díjhoz magánszemélyek is csatlakoztak.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

állatkínzás

brutalitás

kutya