Ez kőkemény brutalitás: céltáblának használták a 11 hónapos kutyát Sárospataknál + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Ez kőkemény brutalitás: céltáblának használták a 11 hónapos kutyát Sárospataknál + Videó

Két nyílvesszővel is rálőttek egy pár hónapos kiskutyára Sárospatak mellett – írja a hvg.hu. A kutya a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítványhoz került, állatklinikára szállították, jelenleg ott ápolják.


 

Az alábbi videón látszik, hogy a rettenetes állapotban lévő állat mellsőlábából és a nyakából is kiáll egy mélyre fúródott nyílvessző. Az állatot céltáblának használhatták. A nyílvesszők mellett sörétnyomokat is találtak a testében, ezek a röntgenképeken látszódnak.

A 11 hónapos kutyából sikeresen kioperálták a nyílvesszőket, és Vecsésre szállították. Kovács Violetta a hvg.hu-nak elmondta, a német Notpfote Animal Rescue állatvédő csoport 500 euró, a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány 100 ezer forintos nyomravezetői díjat tűzött ki annak, aki segíteni tud az elkövetők beazonostításában. A nyomravezetői díjhoz magánszemélyek is csatlakoztak.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

állatkínzás

brutalitás

kutya