Bajban vannak, akik így fűtenek: csőtörés miatt se távhő, se meleg víz nincs a vidéki nagyvárosban

MTI   
  Megosztom
Bajban vannak, akik így fűtenek: csőtörés miatt se távhő, se meleg víz nincs a vidéki nagyvárosban

Szünetel a távhő- és a melegvíz-szolgáltatás Kaposvár négy lakótelepén, és további két utcájában csőtörés miatt szombat estig - közölte a Kaposvári Vagyonkezelő Zrt. a honlapján.

Cellár Anita, a cég többségi tulajdonosa, a Kapos Holding Zrt. marketing-koordinátora az MTI érdeklődésére elmondta, hogy több száz lakást érintő műszaki hibáról van szó, amelyet a szakemberek mielőbb megpróbálnak elhárítani.

A szolgáltatás várhatóan 18 órára áll helyre

- tette hozzá.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

távhő

melegvíz-szolgáltatás

kaposvár