Sorra szedi áldozatát a szörnyű pusztító: több épületben találtak holttesteket a tűzoltók

MTI   
  Megosztom
Sorra szedi áldozatát a szörnyű pusztító: több épületben találtak holttesteket a tűzoltók

Kigyulladt ház oltása közben egy középkorú nő holttestére bukkantak a tűzoltók szombaton a zalai Szentgyörgyváron - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. De nem ez volt az egyetlen eset a hétvégén.

Mukics Dániel közlése szerint szombat este érkezett jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy kigyulladt egy száztíz négyzetméteres családi ház egyik szobája a Zala vármegyei Szentgyörgyváron, a Petőfi Sándor utcában. A helyiségben az ágy és a mellette lévő szekrény égett, a lángok egy négyzetméteren a födémet is elérték. A helyszínre keszthelyi hivatásos és alsópáhoki önkéntes tűzoltók érkeztek, rövid idő alatt megfékezték a lángokat, az épületből egy gázpalackot is kihoztak.

Oltás közben egy középkorú nő holttestét találták a házban. Nem kizárt, hogy a tüzet az ágyban elszívott cigaretta okozta, az eset körülményeit tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálják

- közölte a szóvivő.

Két holttestet is találtak Daboson, egy kigyulladt építményben

Kigyulladt egy bádogépítmény vasárnap Dabason, a tűzoltők a helyszínen két holttestet találtak

- közölte a katasztrófavédelem a honlapján.

A tájékoztatás szerint a mintegy húsz négyzetméteres építmény teljes terjedelmében égett. A dabasi hivatásos tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, az építményből egy gázpalackot is kihoztak. Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, hogy vasárnap 8 órakor érkezett a a bejelentés a tűzről, a holttestek azonosítása folyamatban van.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

dabas

tűz

tűzeset

tűzesetek

tűzoltók

országos katasztrófavédelmi főigazgatóság

katasztrofavédelem

halott

holttestek