Lakástűzben meghalt egy ember Hódmezővásárhelyen: még vizsgálják, mi történhetett

MTI   
  Megosztom
Lakástűzben meghalt egy ember Hódmezővásárhelyen: még vizsgálják, mi történhetett

Holtan találtak egy embert Hódmezővásárhelyen, a Kölcsey utcában kedden reggel kigyulladt ház oltásakor - közölte a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivő-helyettese.

Dóka Imre közlése szerint egy 90 négyzetméteres lakóház gyulladt ki. A tűzoltók rövid idő alatt eloltották a lángokat, de a munkálatokat nehezítette, hogy az udvaron és a lakásban nagy mennyiségben papírhulladékot és egyéb tárgyakat halmoztak fel

- tette hozzá.

Forrás: MTI/Donka Ferenc
Forrás: MTI/Donka Ferenc

A tűzoltók az épület átvizsgálása közben egy embert találtak, akinek az életét már nem lehetett megmenteni. Az eset körülményeit a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja

- tudatta az őrnagy.

Forrás: MTI/Donka Ferenc
Forrás: MTI/Donka Ferenc

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hódmezővásárhely

lakástűz

országos katasztrófavédelmi főigazgatóság