Nyugalomra vágyik a híres-hírhedt magyar rapper: vidéken vásárolt csodás otthont

HelloVidék   
  Megosztom
Nyugalomra vágyik a híres-hírhedt magyar rapper: vidéken vásárolt csodás otthont

Nemcsak a karrierje, de a magánélete is egyre jobban alakul Curtisnek. A rapper talán soha nem volt olyan sikeres és kiegyensúlyozott, mint manapság; vasárnap új együttesével, a Curtis Live Banddel megtartotta az első élőzenekaros koncertjét, heteken belül pedig maga mögött hagyja a nyüzsgő fővárost, hogy egy kertes házba költözzön, kedvesével, Barnai Judittal Maglódon vásároltak kertes házat, és nagyjából egy hónap múlva be is költöznek majd az új otthonukba.

A kisfiam, Doncsi is izgatott, együtt alakítjuk ki a szobáját, ami az ő birodalma lesz, de a legjobban azt várja, hogy a kertben lévő medencében játszhassunk

magyarázta Curtis a Blikknek, és azt is elárulta, nem vágyik már arra, hogy szórakozóhelyeken töltse az éjszakákat.

Nincs kedvem bulizni, nyugalomra vágyom. Az elmúlt években kiéltem magam, rengeteg lehetőségem volt szórakozni. Manapság inkább a csend vonz. Régi álmom volt kertes házba költözni, ráadásul az ingatlan mellett egy gyümölcsös van, így tényleg alig lesz körülöttünk valaki.

A rapper sütögetni vágyik a kertjében, és a szomszédságnak sem kell hangos bulik miatt aggódnia, ilyesmit ugyanis nem terveznek.

Szívesen dolgozom majd együtt bárkivel, stílustól függetlenül. Csupán egyetlen dolog van, amit nem tudok elviselni, az pedig a lustaság, amikor valaki nem hajlandó elegendő energiát fektetni a fejlődésébe. Bízom azonban abban, hogy alázatos tehetségekkel ismerkedhetünk meg a műsorban

– fejtette ki.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

curtis

vidéki ház

maglód

the voice

rapper

kertes ház