Nyugalomra vágyik a híres-hírhedt magyar rapper: vidéken vásárolt csodás otthont

HelloVidék   
  Megosztom
Nyugalomra vágyik a híres-hírhedt magyar rapper: vidéken vásárolt csodás otthont

Nemcsak a karrierje, de a magánélete is egyre jobban alakul Curtisnek. A rapper talán soha nem volt olyan sikeres és kiegyensúlyozott, mint manapság; vasárnap új együttesével, a Curtis Live Banddel megtartotta az első élőzenekaros koncertjét, heteken belül pedig maga mögött hagyja a nyüzsgő fővárost, hogy egy kertes házba költözzön, kedvesével, Barnai Judittal Maglódon vásároltak kertes házat, és nagyjából egy hónap múlva be is költöznek majd az új otthonukba.

A kisfiam, Doncsi is izgatott, együtt alakítjuk ki a szobáját, ami az ő birodalma lesz, de a legjobban azt várja, hogy a kertben lévő medencében játszhassunk

magyarázta Curtis a Blikknek, és azt is elárulta, nem vágyik már arra, hogy szórakozóhelyeken töltse az éjszakákat.

Nincs kedvem bulizni, nyugalomra vágyom. Az elmúlt években kiéltem magam, rengeteg lehetőségem volt szórakozni. Manapság inkább a csend vonz. Régi álmom volt kertes házba költözni, ráadásul az ingatlan mellett egy gyümölcsös van, így tényleg alig lesz körülöttünk valaki.

A rapper sütögetni vágyik a kertjében, és a szomszédságnak sem kell hangos bulik miatt aggódnia, ilyesmit ugyanis nem terveznek.

Szívesen dolgozom majd együtt bárkivel, stílustól függetlenül. Csupán egyetlen dolog van, amit nem tudok elviselni, az pedig a lustaság, amikor valaki nem hajlandó elegendő energiát fektetni a fejlődésébe. Bízom azonban abban, hogy alázatos tehetségekkel ismerkedhetünk meg a műsorban

– fejtette ki.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

curtis

vidéki ház

maglód

the voice

rapper

kertes ház