Már megint rengett a föld Nógrádban: mi történik ebben a megyében?

HelloVidék   
  Megosztom
Már megint rengett a föld Nógrádban: mi történik ebben a megyében?

Újra megmozdult a föld mélye Nógrád vármegyében a napokban – ezúttal Mátraterenye homokterenyei településrészén történt kisebb földrengés - számolt be róla a nool.hu.

Ahogy a portál írja, a Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium mérőműszerei mérték a kisebb földrengést a napokban Nógrád vármegyében. Ezúttal Mátraterenye homokterenyei településrészén mozdult meg a föld mélye.

A Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium weboldalán egyébként az olvasható, hogy az M<2 magnitúdójú szeizmikus események gyakran nem földrengések, hanem valójában bányarobbantások, azt azonban nem tudni, hogy a napokban történt földmozgás valójában milyen eredetű.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nógrád megye

nógrád

földrengés