Már megint rengett a föld Nógrádban: mi történik ebben a megyében?

HelloVidék   
  Megosztom
Már megint rengett a föld Nógrádban: mi történik ebben a megyében?

Újra megmozdult a föld mélye Nógrád vármegyében a napokban – ezúttal Mátraterenye homokterenyei településrészén történt kisebb földrengés - számolt be róla a nool.hu.

Ahogy a portál írja, a Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium mérőműszerei mérték a kisebb földrengést a napokban Nógrád vármegyében. Ezúttal Mátraterenye homokterenyei településrészén mozdult meg a föld mélye.

A Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium weboldalán egyébként az olvasható, hogy az M<2 magnitúdójú szeizmikus események gyakran nem földrengések, hanem valójában bányarobbantások, azt azonban nem tudni, hogy a napokban történt földmozgás valójában milyen eredetű.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nógrád megye

nógrád

földrengés