Brutális mennyiségű eső esett: ebben a térségben még villámárvíz is kialakult

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális mennyiségű eső esett: ebben a térségben még villámárvíz is kialakult

Csokonyavisonta és Somogyaracs közötti úton, a területre lezúduló nagy mennyiségű esőt követően alakult ki villámárvíz - írta az Időkép.


 


 

Csokonyavisonta és Somogyaracs közötti úton, a területre lezúduló nagy mennyiségű esőt követően alakult ki villámárvíz. A Barcstól északra található Csokonyavisontán több mint egy órán át szünet nélkül szakadt az eső pénteken egy lassan áthelyeződő zivatarcellának köszönhetően, 70 mm-nél is több csapadék hullott a település környékére.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

árvíz

árvízvédelem

időjárás