Lángokba borult egy villanyoszlop Soltvadkerten: szikrázott, füstölt a pózna + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Lángokba borult egy villanyoszlop Soltvadkerten: szikrázott, füstölt a pózna + videó

Felvételt készített egy Tik-Tok felhasználó, ahogy lángokba borutl egy soltvadkerti villanyoszlop. Mutatjuk az elképesztő felvételt.

Eötvös–Petőfi utca sarkán hétfő délután kigyulladt a transzformátor szekunder elosztó szekrénye. A baon.hu írta meg, hogy kereste az áramszolgáltatót, hogy megtudják, mi okozhatta a tüzet, de választ egyelőre nem kaptak.

A lap hozzátette, Soltvadkerten hétfőtől hálózati munkákat végeznek a villamoshálózaton. Kiemelték azt is, a munkavégzést kedden is folytatják a város több területén.

@m.tms.rchrd #soltvadkert #2023.05.22 #electricfire #petőfistreet ♬ Powerful songs like action movie music - Tansa

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

soltvadkert

tűz

villanyoszlop

tiktok

tiktok-videó