Lángokba borult egy villanyoszlop Soltvadkerten: szikrázott, füstölt a pózna + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Lángokba borult egy villanyoszlop Soltvadkerten: szikrázott, füstölt a pózna + videó

Felvételt készített egy Tik-Tok felhasználó, ahogy lángokba borutl egy soltvadkerti villanyoszlop. Mutatjuk az elképesztő felvételt.

Eötvös–Petőfi utca sarkán hétfő délután kigyulladt a transzformátor szekunder elosztó szekrénye. A baon.hu írta meg, hogy kereste az áramszolgáltatót, hogy megtudják, mi okozhatta a tüzet, de választ egyelőre nem kaptak.

A lap hozzátette, Soltvadkerten hétfőtől hálózati munkákat végeznek a villamoshálózaton. Kiemelték azt is, a munkavégzést kedden is folytatják a város több területén.

@m.tms.rchrd #soltvadkert #2023.05.22 #electricfire #petőfistreet ♬ Powerful songs like action movie music - Tansa

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

soltvadkert

tűz

villanyoszlop

tiktok

tiktok-videó