Lángokba borult egy villanyoszlop Soltvadkerten: szikrázott, füstölt a pózna + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Lángokba borult egy villanyoszlop Soltvadkerten: szikrázott, füstölt a pózna + videó

Felvételt készített egy Tik-Tok felhasználó, ahogy lángokba borutl egy soltvadkerti villanyoszlop. Mutatjuk az elképesztő felvételt.

Eötvös–Petőfi utca sarkán hétfő délután kigyulladt a transzformátor szekunder elosztó szekrénye. A baon.hu írta meg, hogy kereste az áramszolgáltatót, hogy megtudják, mi okozhatta a tüzet, de választ egyelőre nem kaptak.

A lap hozzátette, Soltvadkerten hétfőtől hálózati munkákat végeznek a villamoshálózaton. Kiemelték azt is, a munkavégzést kedden is folytatják a város több területén.

@m.tms.rchrd #soltvadkert #2023.05.22 #electricfire #petőfistreet ♬ Powerful songs like action movie music - Tansa

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

soltvadkert

tűz

villanyoszlop

tiktok

tiktok-videó