Bréking: nagy baj történt Balatonfüreden, rengeteg ember hagyta el otthonát

HelloVidék   
  Megosztom
Bréking: nagy baj történt Balatonfüreden, rengeteg ember hagyta el otthonát

Több ingatlant is ki kell üríteniük a hatóságoknak, miután munkavégzés közben elvágtak egy gázcsonkot egy Táncsics Mihály utcai építési területen Balatonfüreden - közölte a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján. A baleset a Táncsics Mihály utcában történt egy építkezésen.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy meddig tartanak a helyreállítási munkálatok, ahogy az sem derült ki, hogy hány embernek kellett elhagynia az otthonát.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balatonfüred

gázcsonk

baleset

veszprém vármegyei katasztrófavédelem

veszprém megye

tűzoltók