Kattant a bilincs: pesti pár tőrt-zúzott egy balatonparti plébánián, még az adománygyüjtő persely se volt szent

HelloVidék   
  Megosztom
Kattant a bilincs: pesti pár tőrt-zúzott egy balatonparti plébánián, még az adománygyüjtő persely se volt szent

Az elkövetők a templomi szobor egyik darabjával törjék fel a perselyt Balatonkeresztúron. A rendőrök egy fővárosi házaspárt gyanúsítanak a vandál bűncselekménnyel.

Egészen elképesztő esethez riasztották a rendőröket még július 24-én Balatonkeresztúrra, ahol az egyik plébánián kezdekk ámukfutásba egy házaspár. A rendőrök a bejelentést követően az adatgyűjtés és a kamerák felvételeinek elemzését követően azonosították a gyanúsított házaspárt, akiket szeptember 4-én, siófoki ideiglenes lakcímükön el is fogtak.

A 22 és a 20 éves fővárosi lakosok nemcsak, hogy megrongáltak a templom egyik szobrát, de annaz az egyik daranjával megpróbálták felfeszíteni az adománygyűjtő perselyt és egy dobozt is. Egyiket sem sikerült feltörniük, de végül pár bankjegyet ki tudtak szedni belőlük, majd elmenekültek a helyszínről. A nyomozók mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki, amelynek során több, az ország különböző helyein elkövetett lopásokat is elismertek - írja a Sonline.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

vandalizmus

templom

bűncselekmény

otthon