Dráma az iskolaudvaron: futás közben esett össze egy fertőszentmiklósi kisiskolás

HelloVidék   
  Megosztom
Dráma az iskolaudvaron: futás közben esett össze egy fertőszentmiklósi kisiskolás

Újra kellett éleszteni egy elsős kisfiút a fertőszentmiklósi általános iskolában kedden délelőtt. A tanuló futás között esett össze, majd mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Kis híján tragédia történt abban az iskolában, ahogy egy tanuló futás közben lett rosszúl - írja az RTL Híradó. A történtek láttán egy tanár azonnal hívta a mentőket. A helyi gyerekorvos épp az iskolában volt, ő kezdte el a kisfiú újraélesztését, egy tanár eközben átrohant a szomszédos művelődési házba a defibrillátorért. Végül a kiérkező mentők vették át a fiú ellátását, később pedig mentőhelikopterrel szállították kórházba, életveszélyes állapotban. A Híradó információi szerint a kisfiú jobban van.

A Híradónak nyilatkozó gyerekorvos szerint egy 6-7 éves kisgyereknél általában veleszületett rendellenesség okozhat hasonló rosszullétet. Ilyenkor kardiológusnak kell megszabnia, hogyan terhelhető a szervezete.

Póta György gyermekorvos szerint a terhelhetőség szakmailag egy jól leszabályozott terület, az előírásokat a szülőknek is be kell tartatni.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

iskola

rosszullét

mentő