Egy halom pénzt kapnak jövőre az állatvédő civil szervezetek: mutatjuk a részleteket

MTI   
  Megosztom
Egy halom pénzt kapnak jövőre az állatvédő civil szervezetek: mutatjuk a részleteket

A jövő év januárjában egy újabb 500 millió forintos keretösszegű pályázatot hirdetnek állatvédő civil szervezetek számára. Az összeget ivartalanításra, működési költségekre és férőhelyek bővítésére használhatják fel a szervezetek.

Ovádi Péter a közösségi oldalán közzétett videóban azt mondta: az állatvédelem alappillérjei a civil szervezetek, ezért is gondolták azt, hogy tavaly egy 500 millió forintos keretösszegű pályázatot hirdetnek meg a számukra.

Hozzátette, hogy ezen a pályázaton 187 civil szervezetet tudtak támogatni, amelyek az így elnyert összegeket ivartalanításra, működési költségekre és férőhelyek bővítésére használhatták fel. Emlékeztetett, hogy a pályázók 500 ezer és 10 millió forint közötti összegre nyújthatták be kérelmüket.

Úgy folytatta: a nagy sikerre való tekintettel kikérték a civil szervezetek véleményét arról is, hogy ha esetleg egy újabb felhívást tesznek közzé, miben kell változtatniuk.

Örömmel jelenthetem be, hogy 2024 januárjában meg fog jelenni egy újabb, 500 millió forintos keretösszegű pályázat állatvédő civil szervezetek számára. Közös ügyünk az állatvédelem!

- fogalmazott Ovádi Péter.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

állatvédelem

pályázat

támogatás