Kijöttek a számok: döbbenet mennyien nyaraltak idén az Erzsébet-táborokban

MTI   
  Megosztom
Kijöttek a számok: döbbenet mennyien nyaraltak idén az Erzsébet-táborokban

Idén 180 ezren vesznek részt az Erzsébet-táborokban, ezen belül a téli időszakban 17 ezren táboroznak Zánkán. Ősszel és tavasszal az osztálykirándulásoknak 34 ezer résztvevője volt és a hétvégi Családi Erzsébet-táborokat is látogatták ebben az időszakban.


 

Hornung Ágnes elmondta, a felújításnak köszönhetően télen is tarthatnak Erzsébet-táborokat. A vasárnap záruló, hétvégi, karácsonyi Családi Erzsébet-táborokba közel 5 ezer résztvevőt várnak.

A hétközben zajló Erzsébet-karácsony turnusaiban összesen 12 ezer részvevő táborozik. A téli táborok során számos szabadtéri és beltéri program, köztük cirkuszi, színházi, adventi és sportprogram részesei lehetnek a résztvevők.

Ősszel és tavasszal az osztálykirándulásoknak 34 ezer résztvevője volt és a hétvégi Családi Erzsébet-táborokat is látogatták ebben az időszakban.

Hornyák Tibor, az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány elnöke arról beszélt, hogy a 11. éve működő Erzsébet-táborokról egy kötetet készített az alapítvány.

2016-tól szervezi az alapítvány a táborokat, köztük az Erzsébet- karácsonyt, amely 2021-től háromnapos programsorozattá vált, ahol idén turnusonként 1200 táborozó vesz részt. A karácsonyi Családi Erzsébet-táborokban hétvégente 800-an vannak.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

erzsébet tábor

zánka

fonyód

osztálykirándulás