Kijöttek a számok: döbbenet mennyien nyaraltak idén az Erzsébet-táborokban

MTI   
  Megosztom
Kijöttek a számok: döbbenet mennyien nyaraltak idén az Erzsébet-táborokban

Idén 180 ezren vesznek részt az Erzsébet-táborokban, ezen belül a téli időszakban 17 ezren táboroznak Zánkán. Ősszel és tavasszal az osztálykirándulásoknak 34 ezer résztvevője volt és a hétvégi Családi Erzsébet-táborokat is látogatták ebben az időszakban.


 

Hornung Ágnes elmondta, a felújításnak köszönhetően télen is tarthatnak Erzsébet-táborokat. A vasárnap záruló, hétvégi, karácsonyi Családi Erzsébet-táborokba közel 5 ezer résztvevőt várnak.

A hétközben zajló Erzsébet-karácsony turnusaiban összesen 12 ezer részvevő táborozik. A téli táborok során számos szabadtéri és beltéri program, köztük cirkuszi, színházi, adventi és sportprogram részesei lehetnek a résztvevők.

Ősszel és tavasszal az osztálykirándulásoknak 34 ezer résztvevője volt és a hétvégi Családi Erzsébet-táborokat is látogatták ebben az időszakban.

Hornyák Tibor, az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány elnöke arról beszélt, hogy a 11. éve működő Erzsébet-táborokról egy kötetet készített az alapítvány.

2016-tól szervezi az alapítvány a táborokat, köztük az Erzsébet- karácsonyt, amely 2021-től háromnapos programsorozattá vált, ahol idén turnusonként 1200 táborozó vesz részt. A karácsonyi Családi Erzsébet-táborokban hétvégente 800-an vannak.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

erzsébet tábor

zánka

fonyód

osztálykirándulás