Több százmilliót költöttek erre a baranya vármegyei óvodára: íme az eredmény

MTI   
  Megosztom
Több százmilliót költöttek erre a baranya vármegyei óvodára: íme az eredmény

Teljes körű energetikai korszerűsítést végeztek a pécsi Ajtósi Dürer utcai óvoda és bölcsőde otthonául szolgáló épületen, az épület körül pedig új járdát építettek.

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program csaknem 285 millió forintos támogatásával megvalósult beruházás során a kor elvárásainak megfelelő, jelentős energiamegtakarítást eredményező felújítást hajtottak végre a fél évszázada álló épületen.

A közelmúltban befejeződött munkálatok során a homlokzatot utólagosan hőszigetelték, a nyílászárókat kicserélték, a fűtést korszerűsítették, valamint a meglévő külső és belső világítási rendszert is modernizálták a lámpatestek cseréjével, míg a tetőn napelemeket helyeztek el, az épület körül pedig új járdát építettek.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

pécs

óvoda

bölcsöde