Több százmilliót költöttek erre a baranya vármegyei óvodára: íme az eredmény

MTI   
  Megosztom
Több százmilliót költöttek erre a baranya vármegyei óvodára: íme az eredmény

Teljes körű energetikai korszerűsítést végeztek a pécsi Ajtósi Dürer utcai óvoda és bölcsőde otthonául szolgáló épületen, az épület körül pedig új járdát építettek.

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program csaknem 285 millió forintos támogatásával megvalósult beruházás során a kor elvárásainak megfelelő, jelentős energiamegtakarítást eredményező felújítást hajtottak végre a fél évszázada álló épületen.

A közelmúltban befejeződött munkálatok során a homlokzatot utólagosan hőszigetelték, a nyílászárókat kicserélték, a fűtést korszerűsítették, valamint a meglévő külső és belső világítási rendszert is modernizálták a lámpatestek cseréjével, míg a tetőn napelemeket helyeztek el, az épület körül pedig új járdát építettek.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

pécs

óvoda

bölcsöde