Kiadták a figyelmeztetést: árvíz fenyegeti ezt a vidéki települést

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: árvíz fenyegeti ezt a vidéki települést

Árvízveszély miatt, a Gemenc Zrt. munkatársai azt kérik, senki ne látogassa a hozzájuk tartozó területeket a következő napokban. A szakemberek szerint a tanösvények jelentős része sem lesz járható az árvíz miatt.

Mint fogalmaznak: "Az Országos Vízjelző Szolgálat előrejelzési adatai alapján jelentős nagyságú árhullám vonul le az elkövetkezendő napokban a Dunán, ami a gemenci ártér jelentős részét is elönti, érinteni fogja."

Emiatt arra kérik a természetjárókat, a kirándulókat, hogy ezekben a napokban ne látogassák az ártéri túraútvonalakat, területeket, illetve azok környezetét, az árvízvédelmi létesítményeket (töltéseket, vadmentő dombokat).

Mint hangsúlyozzák: az állatok egyelőre bőséggel találnak megfelelő búvó- és táplálkozó helyet, viszont a vadállomány nyugalmát ilyenkor is biztosítani kell. Mindezek mellett viszont az utak, turista utak, illetve tanösvények jelentős része sem lesz járható az árvíz és a sár miatt ezekben a napokban - számolt be róla a TEOL.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

árvíz

gemenc

figyelmeztetés