Szívszorító gyász: füstmérgezésben hunyt el egy férfi karácsonykor Nyíregyházán

MTI   
  Megosztom
Szívszorító gyász: füstmérgezésben hunyt el egy férfi karácsonykor Nyíregyházán

Szenteste napján reggel kilenc órakor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy Nyíregyházán egy holttestet és egy korábbi, már kialudt tűz nyomát találták meg.

Nyíregyháza Gerhátbokor részén egy pincelakásban egy kandalló melletti fotelen és a falon égés nyomai voltak láthatóak, feltételezhetően ez vezetett az ott élő középkorú férfi halálához. Tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség. Az eset körülményeit tűzvizsgálat fogja feltárni.

Nem kell nagy tűz ahhoz, hogy halálos füstmérgezés történjen. A legtöbb használati tárgyunk, ruhánk, sőt még a bútoraink is tartalmaznak szintetikus anyagokat, műanyagokat. Ezek égésekor mérgező füst keletkezik, így akár egy tenyérnyi tűz, vagy egy lángok nélküli izzás is tragédiával végződhet.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

füstmérgezés

nyíregyháza

tragédia