Szörnyű tragédia: szenteste előtt égett le egy háromgyerekes család háza Csongrádon

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia: szenteste előtt égett le egy háromgyerekes család háza Csongrádon

Leégett egy háromgyerekes család háza a Csongrád megyei Térváron szenteste előtt egy nappal. Azonnal segítségükre sietett a falu, még adományszámlát is nyitottak a családnak.


 

Harminc év munkája vált egyik pillanatról a másikra a tűz martalékává, a döbbenet még a szülők szemében van, de nem adják fel, és előre tekintenek. A család szinte alig ocsúdott fel szombaton kora reggel már vágták is az elszenesedett gerendákat a szomszédok. A munkával még az ünnepek alatt sem álltak le. Mindeközben folyamatosan érkeznek az élelmiszercsomagok a családnak. A családfő azt mondja, nagyon hálás a segítségért - számolt be róla az RTL Híradó.

A férfi a stábnak elmondta, hogy elkezdték már a fenti romok eltakarítását, és a tető szerkezetének az eltávolítását is.

A polgármester szerint nemcsak a helyiek mozdúltak meg a család megsegítésére. Ferenczi Ferenc az RTL-nek elmondta: óriási összefogás indult meg, és már nagyon sok élelmiszeradomány érkezett a bajbajutott család számára.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

szenteste

tragédia

összefogás