Szörnyű tragédia: szenteste előtt égett le egy háromgyerekes család háza Csongrádon

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia: szenteste előtt égett le egy háromgyerekes család háza Csongrádon

Leégett egy háromgyerekes család háza a Csongrád megyei Térváron szenteste előtt egy nappal. Azonnal segítségükre sietett a falu, még adományszámlát is nyitottak a családnak.


 

Harminc év munkája vált egyik pillanatról a másikra a tűz martalékává, a döbbenet még a szülők szemében van, de nem adják fel, és előre tekintenek. A család szinte alig ocsúdott fel szombaton kora reggel már vágták is az elszenesedett gerendákat a szomszédok. A munkával még az ünnepek alatt sem álltak le. Mindeközben folyamatosan érkeznek az élelmiszercsomagok a családnak. A családfő azt mondja, nagyon hálás a segítségért - számolt be róla az RTL Híradó.

A férfi a stábnak elmondta, hogy elkezdték már a fenti romok eltakarítását, és a tető szerkezetének az eltávolítását is.

A polgármester szerint nemcsak a helyiek mozdúltak meg a család megsegítésére. Ferenczi Ferenc az RTL-nek elmondta: óriási összefogás indult meg, és már nagyon sok élelmiszeradomány érkezett a bajbajutott család számára.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

szenteste

tragédia

összefogás