Lakástűzhöz riasztották a hatóságokat: gyilkosság áldozata lehetett az elhunyt

MTI   
  Megosztom
Lakástűzhöz riasztották a hatóságokat: gyilkosság áldozata lehetett az elhunyt

Megöltek egy 69 éves nőt péntek hajnalban Encsencsen, a rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőt - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy lakástűzről érkezett bejelentés a rendőrségre pénteken hajnalban, a bejelentő elmondta, hogy az encsencsi házban egy nő van, ezért a helyszínre azonnal rendőrök, tűzoltók és mentők vonultak ki. A katasztrófavédelem munkatársai eloltották a tüzet a lakóházban, amelyben holtan találtak rá az ott élő 69 éves nőre. Az eddigi adatok alapján az egyedül élő nő bűncselekmény áldozata lett - tették hozzá. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást és nagy erőkkel keresi az eddig ismeretlen tettest - áll a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szabolcs-szatmár-bereg

lakástűz

bűncselekmény

gyilkosság

otthon