Újabb áldozatot követelt a lakástűz: idős férfi vesztette életét a lángok között

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb áldozatot követelt a lakástűz: idős férfi vesztette életét a lángok között

Vasárnap este fél tizenegykor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy kigyulladt egy faház Rácalmáson, és az épületben van valaki.

A Bajcsy-Zsilinszky utcában lévő, életvitelszerűen lakott szigetelt faházhoz két járművel vonultak a tűzoltók – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A tizennyolc négyzetméteres épület teljes terjedelmében égett. A tűzoltók oltás közben, az épület romjai között találták meg az ott lakó idős, mozgásában korlátozott férfi holttestét. Az oltási munkálatok háromnegyed órán át tartottak. A tűz keletkezési helyét, idejét és okát tűzvizsgálati eljárás fogja feltárni.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

lakástűz

katasztrofavédelem

otthon

tél

veszély