Újabb áldozatot követelt a lakástűz: idős férfi vesztette életét a lángok között

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb áldozatot követelt a lakástűz: idős férfi vesztette életét a lángok között

Vasárnap este fél tizenegykor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy kigyulladt egy faház Rácalmáson, és az épületben van valaki.

A Bajcsy-Zsilinszky utcában lévő, életvitelszerűen lakott szigetelt faházhoz két járművel vonultak a tűzoltók – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A tizennyolc négyzetméteres épület teljes terjedelmében égett. A tűzoltók oltás közben, az épület romjai között találták meg az ott lakó idős, mozgásában korlátozott férfi holttestét. Az oltási munkálatok háromnegyed órán át tartottak. A tűz keletkezési helyét, idejét és okát tűzvizsgálati eljárás fogja feltárni.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

lakástűz

katasztrofavédelem

otthon

tél

veszély