Kiakadtak a helyiek: kontár munka miatt áll a bál a vidéki nagyvárosban

HelloVidék   
  Megosztom
Kiakadtak a helyiek: kontár munka miatt áll a bál a vidéki nagyvárosban

Hiába újították fel a Rózsa utca burkolatát Szegeden az egyáltalán nem lett jobb, az önkormányzat ezért most hatósági eljárást kezdeményezhet a kivitelező cég ellen.

Nem a közútkezelői hozzájárulásban foglaltaknak megfelelően újította fel évekkel ezelőtt a Rózsa utca burkolatát a kivitelező cég, a HÉB Kft. Az Önkormányzat emiatt most ügyvéd általi felszólítást intézett a HÉB Hungária Építő és Befektetési Korlátolt Felelősségű Társaság részére.

Nem a közútkezelői hozzájárulásban foglaltaknak megfelelően újította fel még évekkel ezelőtt a szegedi Rózsa utca burkolatát a HÉB Kft. Mint ahogyan a fotón is látható, csapadékos időjárás esetén az utca Csongrádi sugárút felőli végénél lévő buszmegálló előtt teljesen megáll a víz, de a környéken lakók szerint nem ez az egyetlen olyan pontja az utcának, ahol ilyesmi probléma merül fel - számolt be róla a szeged365.hu.

A Rózsa utca vonatkozásában most az Önkormányzat ügyvéd általi felszólítást intézett a HÉB Kft. részére, tekintettel arra, hogy a cég korábban nem a közútkezelői hozzájárulásban foglaltaknak megfelelően állította helyre az említett útszakaszt. Amennyiben a kivitelező cég megtagadja a burkolat végleges helyreállítását a teljes útszakaszt illetően, az Önkormányzat hatósági eljárás megindítását fogja kezdeményezni a Csongrád-Csanád vármegyei Kormányhivatalnál.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

utca

szeged

felújítás