Kiakadtak a helyiek: kontár munka miatt áll a bál a vidéki nagyvárosban

HelloVidék   
  Megosztom
Kiakadtak a helyiek: kontár munka miatt áll a bál a vidéki nagyvárosban

Hiába újították fel a Rózsa utca burkolatát Szegeden az egyáltalán nem lett jobb, az önkormányzat ezért most hatósági eljárást kezdeményezhet a kivitelező cég ellen.

Nem a közútkezelői hozzájárulásban foglaltaknak megfelelően újította fel évekkel ezelőtt a Rózsa utca burkolatát a kivitelező cég, a HÉB Kft. Az Önkormányzat emiatt most ügyvéd általi felszólítást intézett a HÉB Hungária Építő és Befektetési Korlátolt Felelősségű Társaság részére.

Nem a közútkezelői hozzájárulásban foglaltaknak megfelelően újította fel még évekkel ezelőtt a szegedi Rózsa utca burkolatát a HÉB Kft. Mint ahogyan a fotón is látható, csapadékos időjárás esetén az utca Csongrádi sugárút felőli végénél lévő buszmegálló előtt teljesen megáll a víz, de a környéken lakók szerint nem ez az egyetlen olyan pontja az utcának, ahol ilyesmi probléma merül fel - számolt be róla a szeged365.hu.

A Rózsa utca vonatkozásában most az Önkormányzat ügyvéd általi felszólítást intézett a HÉB Kft. részére, tekintettel arra, hogy a cég korábban nem a közútkezelői hozzájárulásban foglaltaknak megfelelően állította helyre az említett útszakaszt. Amennyiben a kivitelező cég megtagadja a burkolat végleges helyreállítását a teljes útszakaszt illetően, az Önkormányzat hatósági eljárás megindítását fogja kezdeményezni a Csongrád-Csanád vármegyei Kormányhivatalnál.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

utca

szeged

felújítás