Postai szolgáltatás indul ezen a magyar kistelepülésen: ennyien vehetik igénybe a szolgáltatást

MTI   
  Megosztom
Postai szolgáltatás indul ezen a magyar kistelepülésen: ennyien vehetik igénybe a szolgáltatást

Postai szolgáltatás indul Zalaszentmihályon, a mintegy 1000 lakosú zalai kistelepülésen munkanapokon reggel 8-órától 12 óráig lehet igénybe venni ezeket a helyi vegyesboltban - közölte a Magyar Posta hétfőn az MTI-vel. A tájékoztatás szerint a levél és csomag küldemény felvétel mellett lehetőség van csekkbefizetésre, fiókbérleti szolgáltatás igénybevételére, köthető biztosítás, és hamarosan a szerencsejátékok közül sorsjegyet is vehetnek a postára betérők.

Számítások szerint a zalaszentmihályi postát várhatóan naponta több mint 50 ügyfél veszi igénybe. A közleményben felidézik, a Magyar Posta megközelítően egy éve indította el új típusú postapartneri programját azzal a céllal, hogy az ország minden pontján 21. századi színvonalú és ügyfélközpontú szolgáltatást biztosítson a lakosság számára.

A program elsősorban az 1500 lakosnál kisebb lélekszámú települések lakói számára teremt lehetőséget arra, hogy a postai szolgáltatásokat továbbra is helyben vehessék igénybe. A program meghirdetése óta több mint 450 partner üzemel országszerte, amelyek egyharmada jellemzően önkormányzat, kétharmada pedig helyi vállalkozás. Kitérnek arra, hogy a partneri programra való jelentkezés lehetősége folyamatos, a társaság továbbra is várja a lehetséges partnerek jelentkezését.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

posta

magyar posta

otthon

zala

szolgáltatás

kistelepülés