Áremelést jelentett be a DIGI: ekkora drágulással számoljunk májustól

HelloVidék   
  Megosztom
Áremelést jelentett be a DIGI: ekkora drágulással számoljunk májustól

A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. emeli a műsorterjesztési, vezetékes internet és a vezetékes hangszolgáltatásainak havidíjait. A vállalat 14,9 százalékos díjkorrekciót alkalmaz a műsorterjesztési, vezetékes internet és a vezetékes hangszolgáltatások havidíjainak tekintetében – a lakossági és üzleti ügyfelek esetében egyaránt.

A korrekció a DIGI határozott idejű szerződéseiben nyújtott kedvezményeket, valamint az elektronikus számlát igénylő előfizetők kedvezményeit szintén érinti, melyek egyaránt 14,9 százalékkal emelkednek. A díjkorrekció 2024. május 1-től lép életbe.

Milyen új tarifák lépnek életbe?

  • A DIGI a műsorterjesztési, vezetékes internet és a vezetékes hang szolgáltatások havidíjait 14,9 százalékkal korrigálja.
  • A DIGI az ügyfelek által elérhető havidíj kedvezményeket is megemeli, melyek mértéke így május 1-től szintén 14,9 százalékkal növekszik.
  • A DIGIMobil és a DIGINet Aktív 50 díjcsomagok tarifáit nem érinti a díjkorrekció.

Az árváltozásról bővebben

Az árkorrekció a DIGI valamennyi műholdas tévé és vezetékes internet, telefon és tévé szolgáltatását érinti, továbbá a mindigTV PRÉMIUM digitális földfelszíni televízió szolgáltatásra is vonatkozik. A DIGIMobil és a DIGINet Aktív 50 díjcsomagok 2024. március 1-től módosított díjait a most bejelentett a díjkorrekció nem érinti. Az árváltozásban érintett előfizetőket a DIGI elektronikus úton és a számlalevél mellékletében február 1-től folyamatosan tájékoztatja.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

digi

internet

szolgáltatás

tévé

mobilnet

otthon

infláció

áremelés