Halálos lakástűz Borsodban: egy idős férfi életét követelték a lángok

HelloVidék   
  Megosztom
Halálos lakástűz Borsodban: egy idős férfi életét követelték a lángok

Hétfő délelőtt érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, Monokon kigyulladt egy épület. A Bem József utcában álló hetvenkét négyzetméteres családi házhoz három járművel vonultak a tűzoltók.

Oltás közben az épületben egy idős férfi holttestét találták meg. A munkálatok során egy felhevült gázpalackot kivittek a házból és lehűtötték azt, megelőzve ezzel, hogy felrobbanjon. Az épület födémje is égett, ezért az oltás érdekében a tetőt is meg kellett bontani. A tűz keletkezési körülményeinek feltárása érdekében tűzvizsgálati eljárás indul.

Idén januárban átlagosan naponta huszonnégy lakóépületben keletkezett tűz - tájékoztatott róla az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A nagyobb tűzesetek füstérzékelő használatával megelőzhetőek, hiszen a tűzről annak keletkezésekor tudomást szerzünk, és jó eséllyel meg tudjuk fékezni.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

borsod-abaúj-zemplén

lakástűz

otthon

haláleset

tűzoltók

kataszrófavédelem