Már csak ez hiányzott: vízkorlátozást rendeltek el ezen a vidéki településen

HelloVidék   
  Megosztom
Már csak ez hiányzott: vízkorlátozást rendeltek el ezen a vidéki településen

Szerdán este kilenc és csütörtökön reggel hét óra között a ivóvízhálózat tolózárcseréje miatt Kozármisleny teljes területén lehet számítani vízkorlátozásra

A Péccsel szomszédos kisváros önkormányzata szerint a város újtelepi részén tizenöt helyszínen valósul meg tolózárcsere a DRV Zrt. szakfelügyelete mellett és szakmai javaslata alapján, a BlueTech- Therm Kft. kivitelezésében - írja a BAMA.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

vízkorlátozás

kozármisleny

víz