Új felzárkóztatási program indult a vidéki városban: nagy összegek érkeznek, erre lehet elkölteni

MTI   
  Megosztom
Új felzárkóztatási program indult a vidéki városban: nagy összegek érkeznek, erre lehet elkölteni

Már zajlik és 2027 őszéig tart az a fejlesztési program, amelynek során közösségfejlesztési programokat valósítanak meg Szigetvár szegregált részén.

A helyhatóság tájékoztatása szerint a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz 150 millió forintos támogatásával zajló program keretében már megkezdődött az érintett lakótelepen a szociális rehabilitáció.

A 2027 augusztusának végéig tartó program keretében - egyebek mellett - közösségfejlesztési szolgáltatásokat nyújtanak, családi és közösségi rendezvényeket tartanak, tanulást támogató és munkavállalást segítő tanácsadást is nyújtanak.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

szigetvár

felzárkóztatás

szegregáció