Gigaberuházás Komáromban: mutatjuk, mire költötték a félmilliárd forintot

MTI   
  Megosztom
Gigaberuházás Komáromban: mutatjuk, mire költötték a félmilliárd forintot

Félmilliárd forintot meghaladó beruházással korszerűsítik a komáromi Gesztenyés Óvodát, az intézményben új tornaszoba is épül - közölte az önkormányzat.

Az egykori Méntelep óvodájában a tornaszoba mellett szertár, mosdó, fejlesztőhelyiségek, elkülönítőszoba és óvodatitkári szoba is helyet kap. A 120 férőhelyes, öt csoporttal működő óvodában az energiafelhasználás csökkentése érdekében tetőcserét végeznek, szigetelik az épületet, kicserélik a nyílászárókat és napelemeket telepítenek.

A Széchenyi Terv Plusz program keretében megvalósuló beruházás várhatóan 2025 tavaszán fejeződik be.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

komárom

óvoda

fejlesztés