Döbbenet: holttestet találtak egy leégett bucsai vályogházban

MTI   
  Megosztom
Döbbenet: holttestet találtak egy leégett bucsai vályogházban

Holttestet találtak egy leégett vályogházban, a Békés vármegyei Bucsán - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Éjfélkor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy a Zrínyi utcában kigyulladt egy romos épület: egy 45 négyzetméteres vályogház több szobája és a tetőszerkezete égett. A tűzoltóknak az oltáshoz a tetőt is meg kellett bontaniuk, az épület mennyezete részben leszakadt.

A 20 négyzetméteren pusztító lángok megfékezése egy órát vett igénybe, a tűzoltók oltás közben találták meg az ott élő idős nő holttestét.

Nem zárható ki, hogy a tüzet a kályhából kipattanó szikra okozta, azonban a tűz pontos keletkezési körülményeinek feltárására vizsgálat indul.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

tragédia

halál

holtest