Többen is rosszul lettek a vidéki óvodában: tisztítószert szórtak a gyerekek reggelijére

HelloVidék   
  Megosztom
Többen is rosszul lettek a vidéki óvodában: tisztítószert szórtak a gyerekek reggelijére

Porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe egy pilisborosjenői óvoda menzáján.

A Bors információi szerint több kisgyerek is rosszul lett szerdán délelőtt a pilisborosjenői Mesevölgy óvodában, miután tévedésből tisztítószer került a reggelijükbe porcukor helyett. Lapunknak egy szülő elmondta: az óvódánál mentőautót és rendőröket is láttak, úgy tudják, több gyermek kórházba került.

A Blikk kérdésére az Országos Mentőszolgálatot megerősítette a történteket. Az OMSZ közlése szerint egy gyereket szállítottak kórházba, a toxikológiai osztályra, megfigyelés céljából.

Az intézmény vezetője a szülőknek küldött levélben azt írta, „ma reggel a Mindszenty utcai épületben a reggelinél sajnálatos incidens történt. A gyerekek reggelijébe oda nem illő anyag került. Az óvodapedagógusok hamar észrevették a problémát és azonnal megtették a szükséges intézkedéseket. A gyermekek orvosi ellátásban részesültek, szüleiket értesítettük.” A levélben hangsúlyozta, hogy az esetet kivizsgálják, és felelősségre vonják azokat, akik hibáztak.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

menza

tisztítószer

óvoda