Többen is rosszul lettek a vidéki óvodában: tisztítószert szórtak a gyerekek reggelijére

HelloVidék   
  Megosztom
Többen is rosszul lettek a vidéki óvodában: tisztítószert szórtak a gyerekek reggelijére

Porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe egy pilisborosjenői óvoda menzáján.

A Bors információi szerint több kisgyerek is rosszul lett szerdán délelőtt a pilisborosjenői Mesevölgy óvodában, miután tévedésből tisztítószer került a reggelijükbe porcukor helyett. Lapunknak egy szülő elmondta: az óvódánál mentőautót és rendőröket is láttak, úgy tudják, több gyermek kórházba került.

A Blikk kérdésére az Országos Mentőszolgálatot megerősítette a történteket. Az OMSZ közlése szerint egy gyereket szállítottak kórházba, a toxikológiai osztályra, megfigyelés céljából.

Az intézmény vezetője a szülőknek küldött levélben azt írta, „ma reggel a Mindszenty utcai épületben a reggelinél sajnálatos incidens történt. A gyerekek reggelijébe oda nem illő anyag került. Az óvodapedagógusok hamar észrevették a problémát és azonnal megtették a szükséges intézkedéseket. A gyermekek orvosi ellátásban részesültek, szüleiket értesítettük.” A levélben hangsúlyozta, hogy az esetet kivizsgálják, és felelősségre vonják azokat, akik hibáztak.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

menza

tisztítószer

óvoda