Hat drogdílert vettek őrizetbe Heves vármegyében: egyértelmű nyomokat találtak a tetthelyen

MTI   
  Megosztom
Hat drogdílert vettek őrizetbe Heves vármegyében: egyértelmű nyomokat találtak a tetthelyen

Bűnszövetségeben elkövetett kábítószer-kereskedelem miatt letartóztattak öt egri és egy andornaktályai dílert - közölte a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu-n. Azt írták, április 5-én tartottak házkutatást öt egri és egy andornaktályai lakos otthonában, mivel információk szerint kábítószert árultak.

A hat embert őrizetbe vették, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket. A lakásukban kábítószergyanús tablettákat, zöld növényi származékot, fehér port, illetve a terjesztéshez szükséges csomagolópapírt és mérlegeket találtak. A rendőrök lefoglaltak két autót, egy motort, egy gáz-riasztó fegyvert, valamint készpénzt is. A nyomozó hatóság kezdeményezte a gyanúsítottak letartóztatását, amelyet a bíróság elrendelt - ismertette a rendőrség.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

heves megye

eger

kábítószer-kereskedők

drogdíler

drog

bűncselekmény

otthon