Júniusi kánikula köszöntött be a hétvégén: mutatjuk, hol volt a legmelegebb, hány fokot mértek

MTI   
  Megosztom
Júniusi kánikula köszöntött be a hétvégén: mutatjuk, hol volt a legmelegebb, hány fokot mértek

Június elejét idézte a hőmérsékletet vasárnap: a maximum-hőmérsékletek átlaga 25,1 Celsius-fok volt, ami a június 4-7. közötti időszak átlagára hasonlít - írta a HungaroMet Zrt. a Facebook-oldalán hétfőn.

Hozzátették: az észak-dunántúli hajnali hőmérsékleti értékek - 10-14 fok - megfelelnek az ilyenkor szokásos maximumoknak.

A HungaroMet közlése szerint vasárnap a napi maximum-hőmérséklet átlagosan 9,9 fokkal volt melegebb a klimatológiai átlagnál.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

győr-moson-sopron

időjárás

melegrekord

otthon

szabadidő

kánikula