Több száz millió forintos támogatást kapott Abony: de mire költik a pénzt?

MTI   
  Megosztom
Több száz millió forintos támogatást kapott Abony: de mire költik a pénzt?

Új, két csoportszobás bölcsőde építése kezdődik meg májusban Abonyban.


 

A projekt csaknem 360 millió forint európai uniós és hazai költségvetési támogatásból valósul meg. A forrásból az önkormányzat az Abonyi Gyöngyszemek Óvoda Apponyi úti tagintézményét bővíti egy kétszer 12 férőhelyes, két csoportszobás bölcsődeépülettel.

A beruházás eredményeként - várhatóan októberre - egy korszerű, megújuló energiaforrások felhasználásával működő épület létesül, segítve ezzel, hogy a kisgyermeket nevelő szülők mielőbb visszatérhessenek dolgozni.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

bölcsöde

abony

fejlesztés