Egész Kaposvár fellélegezhet: hamarosan véget ér a botrányos parkolóhely-hiány

MTI   
  Megosztom
Egész Kaposvár fellélegezhet: hamarosan véget ér a botrányos parkolóhely-hiány

Parkolóépítési programot indít Kaposvár: az önkormányzat 4 milliárd forintból ezer parkolóhelyet alakít ki a somogyi vármegyeszékhelyen - adta hírül a polgármester a Facebook-oldalán.

Szita Károly azt írta: a munkálatok még az idén elindulnak a város tizenegy olyan helyszínén, ahol a parkolás nemcsak a munka utáni hazaérkezéskor, hanem a reggeli, délutáni "iskolai-óvodai-bölcsődei időszakokban" is nehézséget okoz az ott élőknek. Kaposváron mintegy 24 500 autó és motor van, a járművek száma kétezerrel nőtt az elmúlt két évben - jegyezte meg. A településvezető hangsúlyozta, a közösségi tereket, a zöld területeket már megújították, most a céljuk az, hogy minden autós bosszankodás nélkül "lerakhassa" a gépjárművét.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

kaposvár

otthon

beruházás

parkoló

autó

parkolás